Публикувано на 07.08.2015 / 16:50

Балчик. БСП подкрепя Николай Ангелов за трети мандат

Добрич. Структурата на БСП в Балчик ще подкрепи сегашния кмет Николай Ангелов за трети мандат. Името на Николай Ангелов нашумя през месец юни тази година, когато разследващият репортер Васил Иванов от Нова телевизия показа как кметът се вози на най-скъпата от всички общини в България лимузина – БМВ за 150 000 лв.  (видео от разследването)

nova kmetove

БСП в Балчик ще подкрепи кмета на крайморската община Николай Ангелов за трети управленски мандат, съобщи общинският лидер на партията Николай Колев. По думите му социалистите оценяват като особено успешна социалната политика на общината в досегашните два мандата на Ангелов като открояват субсидирането от общинския бюджет на местната болница и подкрепата за социално слаби граждани.

Николай Ангелов /52 г./ е инженер-металург, завършил е Висшия химикотехнологичен институт в София. Ангелов спечели досегашните два мандата като независим.

За местните избори през октомври са определени и кандидатите за общински съветници на БСП в Балчик, добави партийният лидер. Общинската партийна конференция е номинирала 21 кандидати, като засега имената им са подредени по азбучен ред, а до края на август ще бъдат определени и позициите им в листата.

/Юлияна Христова, БТА/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>