Публикувано на 24.09.2015 / 16:05

Варненци от район Младост негодуват заради неспазено обещание на кмета Христо Христов

Публикация на varnahot.com:

hristo ochila

Христо Христов – кмет на район Младост


Дата
: 03 септември 2015г. ,   Място: Квартал “Победа”

На въпрос на varnahot.com кмета на район Младост г-н Хр.Христов каза буквално: “Поемам личен ангажимент до 23 септември в СУПЗ “Др.Железкова” в квартал Победа да няма нито един от настанените сега роми!”

 Дата: 23 сптември 2015г. , Място: Квартал “Победа”

Проверката на varnahot.com установи, че кметът на район Младост излъга варненци от квартал Победа. Само в двора на сградата на СУПЗ “Др.Железкова” имаше не по-малко от 50 роми. Отделно за около 20 минути засякохме поне още 20 които влизаха и излизаха от портала на сградата. Тези,които влизаха носиха всякакви кашони, малки телевизор, буркани и бутилки… Можем да предполагаме само от къде или как са се сдобили с тях.

За съжаление фактите показват, че варненци за пореден път бяха излъгани в очите на кмета на район Младост г-н Христо Христов. Липсата на каквато и да е отговорност към поетите ангажименти стана запазена марка на това управление. Първо кмета на Варна г-н Портних не уважи поканата на живущите в квартала, после и заместникът му най=нагло ги излъга в очите! И после тези хора ще искат да им се гласува доверия да ни управляват още 4 години?!? Нека да покажат, че могат и имат желание! Нека да решават проблемите на града, а не ги замитат! Така ще спечелят гласовете на варненци, не с фонтани!

hristo1

 

mladost 2

hmladost

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>