Публикувано на 19.08.2015 / 19:17

Лечков пак се кандидатира за кмет на Сливен. Подкрепен от Бареков и Яне Янев

„Всеки допуска грешки. Бях независим, но дадох си авторитета на една партия, която сега управлява, като очаквах това да се върне като помощ за града. Не се получи, загубих и много в личен план. В обществен план не съм взимал грешни решения. Срещу мен имаше политикономическа атака.

В Сливен по време на моето управление работиха само местни фирма. Сега не е така и сливналии не са щастливи от това“ каза Йордан Лечков, обявявайки кандидатурата си за кмет на Сливен на местни избори 2015, а кандидатурата му е подкрепена от Николай Бареков и Яне Янев.

lechkov

ББЦ ще бъде един от мандатоносителите на коалицията „Обединени региони“, която издига кандидатурата на Лечков за кмет и за водач на листата за общински съветници.

Бареков отбеляза няколко причини, заради които ще го подкрепят, сред които необходимостта от промяна на политическото статукво. „Искаме хора, независими по дух, да имат възможност да влязат в управлението“, заяви Бареков и добави, че Лечков има нужда от втори шанс.

Лечков беше два мандата кмет на Сливен – от 2003 г. до 2011 г., като през 2007 г. беше издигнат от ГЕРБ.

В коалицията „Обединени региони“ участва и партията „Ред, законност и справедливост“ на Яне Янев, който сега е в отпуск като съветник на премиера Бойко Борисов, тъй като ще се кандидатира за кмет на родния си Сандански.

Йордан Лечков заяви, че ще бъде подкрепен и от други политически партии, сред които „Обединена България“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>