Публикувано на 15.10.2015 / 16:15

Мол във Варна осъмна агресивно облепен в плакати на ГЕРБ и Портних

„Не стига, че целия град е разкопан и прашен от месеци, именно заради предизборните игри на същата партия, ами сега трябва да им гледаме лицата на работното си място!“ е написала варненка, която работи във въпросния мол и е изпратила снимките до редакционния ни мейл

Възмутени граждани от Варна ни изпратиха гневен  мейл, в който са прикачени снимки от изключително наглото облепяне на един от най-посещаваните молове в града.

Агитаторите на ГЕРБ са облепили стени, парапети, магазини, като не са се посвенили да облепят дори детския център в търговската сграда.

Сградата може и да е частен имот, но този имот е с обществен достъп, а на такива места е недопустимо да се прави политическа агитация.

Коментари за
“Мол във Варна осъмна агресивно облепен в плакати на ГЕРБ и Портних”

  1. Шок и ужас казва:

    Те и спирките са с обещствен достъп и са на концесия ,ам аплакатите на Чавдарчо са на всяка?!?

    Ко йго измисли това че в мола нямало паво на плакати? Ви ели или „случайната гражданка“ снимала плакатите?!?

    Нови закони ще измислите вие платените измислени сайтчета!!!

    Като гледам тука лъскате имиджа на Чавдарчо мъжката. Чак онзи противяга Дочев, който беше случаен протестиращ, сте цитирали, и реклама на измисления му сайт сте направили! Страхотна статия, на двамата, които са я прочели ги съжалявам.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>