Публикувано на 23.10.2015 / 18:21

Открито писмо от реформатори във Варна

Получихме писмо с молба да бъде публикувано преди изборите в неделя. Редакцията на Местни Избори провери достоверността на писмото и след като се убедихме в нея го публикуваме:

„Голямата лъжа на тези местни избори е появата на хибридно СДС-СДП, което има за цел да обърка десните избиратели. Бащата на модела „Кирил Йорданов“, намразеният от варненци Янко Станев Ви въвежда в заблуда. СДС е част от Реформаторския блок във Варна, както в цяла България. СДС-Варна е с номер 24 в интегралната бюлетина, а всички които претендират да са „оригинал“ всъщност са нелигитимни и нежелани от Реформаторите. Всички истински седесари се явяваме под номер 24 на изборите в неделя, защото сме неизменна част от един общ проект с други десни партии. Статуквото „Янко Станев“ и неговото СДС-СДП са нежелани от нашите избиратели и това е причината ТОЙ да се явява с друг номер и друга листа за съветници.

Направете правилния избор с номер 24 и подкрепете автентичното СДС-Варна в неделя.

Инициативa за възстановяване на СДС-Варна“

Николай Бошнаков
Юлиан Гендов
Цанко Цветанов
Тодор Брънчев
Балин Балинов и др. съмишленици

Сайтът mestniizbori.com не носи отговорност за съдържанието на писмото. Отговорност за него поемат посочените под него лица.

 

Коментари за
“Открито писмо от реформатори във Варна”

  1. Hosting казва:

    Защо сте пропуснали да напишете, че дсб отказва подкрепа от сдс във Варна? Това лично Чавдар Трифонов и Радан го казаха вчера

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>